Myy verkossa

Flea myy puolestasi vähemmälle käytölle jääneet aarteesi.
Otamme myyntiin laadukkaita ja trendikkäitä vaatteita, asusteita, jalkineita sekä laukkuja. Pyrimme pitämään verkkokaupan valikoiman inspiroivana sekä nykymuodin mukaisena ja keskitymme verkkokaupassa tasokkaisiin brändeihin kuten Samsøe Samsøe, Filippa K, &Other Stories, Acne, Marimekko, Samuji, COS ja By Malene Birger. 

Voit tuoda tuotteet kivijalkaliikkeeseemme tai lähettää ne meille viemällä paketin lähimmälle Postin pisteelle.

 

 • Tasokkaat brändit
 • 1-20 tuotetta
 • Alkuperäinen hinta yli 40 €
 • 2 kk myyntijakso & 50 % provisio
 • Voit laittaa sähköpostitse kyselyä tuotteidesi sopivuudesta Flean verkkokauppaan

 

Teemme kaiken puolestasi: valokuvaamme, hinnoittelemme, höyrytämme ja toimitamme myydyt tuotteesi asiakkaille kauniisti paketoituna. Voit antaa meille myyntiin enintään 20 tuotetta kerralla. Alkuperäisen hinnan on oltava yli 40 € ja veloitamme 50 % tuotteiden kokonaismyynnistä. Arvokkaimmista tuotteista voimme sopia provision erikseen, joka on noin 35-40 % riippuen tuotteen arvosta.

Voit laittaa myytävistä tuotteista sähköpostia osoitteeseen team@fleasecondhand.com (kuvat aina plussaa) ja arvioimme tuotteiden sopivuuden verkkokaupan valikoimaan. Hyväksymme myyntiin tämän hetken sesongin ja muodin mukaisia, puhtaita ja ehjiä tuotteita. 

Myymme tuotteitasi kahden kuukauden ajan. Tuotteet myydään verkkokaupassa, mutta Flea saa luvan julkaista kuvia myös sosiaalisessa mediassa myynnin edistämiseksi. Tuotteet, joita ei ole myyty myyntiajan sisällä, palautetaan myyjälle. Myyntituotot maksetaan heti myyntijakson päätyttyä.

 

Tästä pääset lukemaan myyntiehdot.

 

Myyntituotteiden lähettäminen Fleaan postitse

 1. Pakkaa tuotteet kestävään pahvilaatikkoon, kassiin tai esimerkiksi muovisäkkiin
 2. Merkitse oma nimesi paketin sisään
 3. Merkitse paketin päälle alla näkyvien Flean osoitetietojen lisäksi Postin tunnus 658968
 4. Jätä pakettisi lähimmälle Postin pisteelle. Perimme 5,90 € postikulun myyntituottojesi tilityksen yhteydessä, eli sinun ei tarvitse maksaa Postissa mitään maksuja.

  Postiin toimitettavien pakettien maksimikoot ovat 100 x 60 x 60 cm ja 35 kg. Voit lähettää useamman paketin kerralla, jos yksittäisen paketin mitat ylittyvät. 

   

  Tuotteiden toimittaminen paikan päälle

  1. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen team@fleasecondhand.com, kysyä tuotteiden sopivuudesta myyntiin ja sopia ajan tuotteiden viennille
  2. Sovittuasi ajan, voit viedä myyntituotteet osoitteeseen Iso Roobertinkatu 11, 00120 Helsinki.

   

  Flean yhteystiedot lähetyksiin paketin päälle:

  ASIAKASLÄHETYS 658968

  Flea Second Hand Oy 

  Iso Roobertinkatu 11

  00120 Helsinki

   

  Sesongit

  KEVÄT helmikuu - huhtikuu 

  KESÄ toukokuu - heinäkuu

  SYKSY elokuu - lokakuu

  TALVI marraskuu - tammikuu