Myy verkossa

HUOM! Tällä hetkellä emme väliaikaisesti ota vastaan uusia tuotteita myyntiin verkkoon, johtuen verkkokaupan uudistamisesta.

Flea myy vaivattomasti puolestasi hyväkuntoiset vaatteet, asusteet, jalkineet ja laukut. Sinun tulee ainoastaan pakata myyntituotteet, täyttää myyntilähete ja jättää pakettisi lähimmälle Postin pisteelle. Voit myös tuoda tuotteet suoraan kivijalkaliikkeeseemme.

Teemme kaiken puolestasi: valokuvaamme, hinnoittelemme, höyrytämme ja toimitamme myydyt tuotteesi asiakkaille. Tuotteen alkuperäisen hinnan on oltava yli 30 €. Veloitamme 50 % tuotteiden kokonaismyynnistä. Arvokkaimmista tuotteista sovimme provision erikseen, joka on noin 25-30 % riippuen tuotteen arvosta. Lähettäessäsi tuotteita meille myyntiin, perimme jälkeenpäin 5,90 € postikulun, joka vähennetään myyntituotostasi.

Flea arvioi myytävien tuotteiden myyntikelpoisuuden ja -kunnon, jonka jälkeen teemme päätöksen myyntiin laittamisesta ja tuotteiden hinnoista. Hyväksymme myyntiin tämän hetken sesongin ja muodin mukaisia, puhtaita ja ehjiä tuotteita.

Teemme sinulle tarjouksen myyntiin kelpaavista tuotteista, jonka hyväksyttyäsi lisäämme tuotteet verkkokauppaan noin kahden viikon sisällä. Huomioithan, että kuvaustilanteessa studiovalossa saattaa vielä ilmetä vaikeasti huomattavia tahroja. Tällöin tuote saatetaan jättää myymättä verkkokaupassa, vaikka tarjous olisi jo hyväksytty. Ilmoitamme näistä tuotteista aina erikseen myyjälle. Jos haluat tarjouksen ulkopuolelle jäävät tuotteet takaisin itsellesi, voit hakea ne meiltä tai vaihtoehtoisesti lähetämme ne sinulle veloittaen käsittely- ja postikulun 15,90 € ensimmäisen tilityksesi yhteydessä. 

Myymme tuotteitasi verkossa kolmen kuukauden ajan. Tuotteet myydään verkkokaupassa, mutta Flea saa luvan julkaista kuvia myös sosiaalisessa mediassa myynnin edistämiseksi. Tuotteet, joita ei ole myyty myyntiajan sisällä, palautetaan myyjälle tai annetaan joko tekstiilikierrätykseen tai hyväntekeväisyyteen. Postin kautta palauttaessa peritään 15,90 € palautusmaksu.

Flea maksaa jokaisen tuotteen myyntihinnasta myyntituotto-osuuden myyjälle, ja pitää loput itsellään komissiona. Myyntituotot maksetaan kerran kuussa, viimeistään myyntiä seuraavan kuukauden viimeisellä viikolla. 

Tästä pääset lukemaan myyntiehdot.

 

Myyntituotteiden lähettäminen Flealle 

Postin kautta:

 1. Pakkaa tuotteet kestävään pahvilaatikkoon, kassiin tai esimerkiksi muovisäkkiin
 2. Täytä myyntilähete tästä tai kopioi lähetteen teksti ja lähetä se sähköpostiosoitteeseen team@fleasecondhand.com otsikolla Myyntilähete + oma nimi
 3. Merkitse oma nimesi pakettiin
 4. Muista merkitä paketin päälle alla näkyvien Flean osoitetietojen lisäksi Postin tunnus 658968
 5. Jätä pakettisi lähimmälle Postin pisteelle. Perimme 5,90 € postikulun myyntituottojesi tilityksen yhteydessä, eli sinun ei tarvitse maksaa Postissa mitään maksuja.

  Postiin toimitettavien pakettien maksimikoot ovat 100 x 60 x 60 cm ja 35 kg. Voit lähettää useamman paketin kerralla, jos yksittäisen paketin mitat ylittyvät. 

   

  Tuotteiden toimittaminen paikan päälle:

  1. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen team@fleasecondhand.com ja sopia ajan tuotteiden viennille
  2. Täytä myyntilähete tästä tai kopioi lähetteen teksti ja lähetä se Flean sähköpostiin
  3. Sovittuasi ajan, voit viedä myyntituotteet osoitteeseen Iso Roobertinkatu 11, 00120 Helsinki.

   

  Flean yhteystiedot lähetyksiin paketin päälle:

  ASIAKASLÄHETYS 658968

  Flea Second Hand Oy 

  Iso Roobertinkatu 11

  00120 Helsinki

   

  Sesongit

  KEVÄT helmikuu - huhtikuu 

  KESÄ toukokuu - heinäkuu

  SYKSY elokuu - lokakuu

  TALVI marraskuu - tammikuu