Yleiset ohjeet

All Inclusive -myyntijakso myymälässä

Teemme kaiken puolestasi - hinnoittelemme ja höyrytämme tuotteet, huolehdimme rekin esillepanosta ja siisteydestä koko myyntijakson ajan sekä täydennämme rekkiä päivittäin.

Sopiva määrä vaatteita viikon myyntijaksolle on noin kaksi suurempaa kassillista ja kahden viikon myynnille 3-4 kassillista. (Huomioithan, että jos tuot suosituksia ylittävän määrän tuotteita, emme tällöin voi taata, että kaikki tuotteesi ehtivät myyntiin). Voit tuoda myyntituotteet meille noin viikkoa ennen varauksesi alkamista ja hakea myymättä jääneet tuotteet viikon sisällä myyntijakson päätyttyä.

Halutessasi voimme hakea kassit suoraan kotioveltasi Daze-noutopalvelulla hintaan 15 € haluamanasi ajankohtana, arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-18 välisenä aikana. Voit valita kahden tunnin aikaikkunan, jolloin olet kotona luovuttamassa vaatteet. Palvelu on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Voit laittaa noutopyynnön meille sähköpostitse team@fleasecondhand.com.

Tästä näet myyntiehdot ja lisäinfoa.

 

Basic-myyntijakso myymälässä

Myyntijakso sisältää henkarit, 20 hälytintä ja rekin, johon voit asetella vaatteet, kengät, laukut sekä asusteet. Voit tarvittaessa vuokrata lisää hälyttimiä 0,20 €/kpl. Pidämme huolta rekin perussiisteydestä päivittäin. Voit täyttää rekkiä milloin vain myyntijakson aikana. 

Voit tuoda tuotteesi ja asetella ne kauniisti esille Flean liikkeeseen myyntijaksosi ensimmäisenä aamuna tai edeltävänä iltana tuntia ennen liikkeen sulkemista.
Eli arkisin klo 18, lauantaisin klo 17, ja sunnuntaisin klo 16.

Varauksen viimeisenä päivänä voit hakea myymättä jääneet tuotteet tuntia ennen liikkeen sulkemisaikaa.

Tästä näet myyntiehdot ja lisäinfoa.

 

Myyntipaikan varaaminen

All Inclusive -varauksen voit tehdä sähköpostitse tai paikan päällä.

Basic-varauksen voit varata myös myymälässä tai Kirppari-Kallen kautta täältä. Varattuasi Basic-myyntijakson, voit hinnoitella myyntituotteet Kirppari-Kallen tililläsi. Hinnoiteltuasi ja tallennettuasi tuotteet voit tulla noutamaan valmiit hintalaput Fleasta tai tilata postitse suoraan kotiisi. Voit seurata reaaliajassa myyntiäsi Kirppari-Kallen sovelluksella.

Luethan myyntiehdot huolellisesti ennen varauksen tekoa.

  

Kysyttävää?

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi olla yhteydessä? Autamme mielellämme! 

team@fleasecondhand.com 

045 7875 7358