Yleiset ohjeet

All Inclusive -myyntijakso myymälässä

Teemme kaiken puolestasi - hinnoittelemme ja höyrytämme tuotteet, huolehdimme rekin esillepanosta ja siisteydestä koko myyntijakson ajan sekä täydennämme rekkiä päivittäin.

Voit tuoda myyntituotteet meille noin viikkoa ennen varauksesi alkamista ja hakea myymättä jääneet tuotteet viikon sisällä myyntijakson päätyttyä.

Tästä näet myyntiehdot. 

 

Basic-myyntijakso myymälässä

Myyntijakso sisältää henkarit, 15 hälytintä ja rekin, johon voit asetella vaatteet, kengät, laukut sekä asusteet. Voit tarvittaessa vuokrata lisää hälyttimiä 0,15 €/kpl. Pidämme huolta rekin perussiisteydestä päivittäin. Voit täyttää rekkiä milloin vain myyntijakson aikana. 

Voit tuoda tuotteesi ja asetella ne kauniisti esille Flean liikkeeseen myyntijaksosi ensimmäisenä aamuna tai edellisenä iltana heti liikkeen sulkeuduttua. Myyntijakson viimeisenä päivänä voit hakea myymättä jääneet tuotteet ennen liikkeen sulkemisaikaa.

Tästä näet myyntiehdot.

 

Myyntipaikan varaaminen

All Inclusive -varauksen voit tehdä sähköpostitse tai paikan päällä.

Basic-varauksen voit varata myös myymälässä tai KirppariKallen kautta täältä. Varattuasi Basic-myyntijakson, voit hinnoitella myyntituotteet KirppariKallen tililläsi. Hinnoiteltuasi ja tallennettuasi tuotteet voit tulla noutamaan valmiit hintalaput Fleasta tai tilata postitse suoraan kotiisi. Voit seurata reaaliajassa myyntiäsi KirppariKallen sovelluksella.

Luethan myyntiehdot huolellisesti ennen varauksen tekoa.

 

Tuotteiden myyminen verkossa

Flea myy puolestasi vähemmälle käytölle jääneet aarteesi. Verkkokauppaamme otamme myyntiin laadukkaita ja trendikkäitä vaatteita, asusteita, jalkineita sekä laukkuja. Pyrimme pitämään verkkokaupan valikoiman inspiroivana sekä nykymuodin mukaisena ja keskitymme verkkokaupassa tasokkaisiin brändeihin kuten Samsøe Samsøe, Filippa K, &Other Stories, Acne, Marimekko, Samuji, COS ja By Malene Birger. 

Voit tuoda tuotteet kivijalkaliikkeeseemme tai lähettää ne meille viemällä paketin lähimmälle Postin pisteelle.

  • Tasokkaat brändit
  • 1-20 tuotetta
  • Alkuperäinen hinta yli 40 €
  • 2 kk myyntijakso
  • 50 % provisio


Voit laittaa sähköpostitse kyselyä tuotteidesi sopivuudesta Flean verkkokauppaan.

Teemme kaiken puolestasi: valokuvaamme, hinnoittelemme, höyrytämme ja toimitamme myydyt tuotteesi asiakkaille kauniisti paketoituna. Voit antaa meille myyntiin enintään 20 tuotetta kerralla. Alkuperäisen hinnan on oltava yli 40 € ja veloitamme 50 % tuotteiden kokonaismyynnistä. Arvokkaimmista tuotteista voimme sopia provision erikseen, joka on noin 35 % riippuen tuotteen arvosta.

Voit laittaa myytävistä tuotteista sähköpostia osoitteeseen team@fleasecondhand.com (kuvat aina plussaa) ja arvioimme tuotteiden sopivuuden verkkokaupan valikoimaan. Hyväksymme myyntiin tämän hetken sesongin ja muodin mukaisia, puhtaita ja ehjiä tuotteita. 

Myymme tuotteitasi kahden kuukauden ajan. Tuotteet myydään verkkokaupassa, mutta Flea saa luvan julkaista kuvia myös sosiaalisessa mediassa myynnin edistämiseksi. Tuotteet, joita ei ole myyty myyntiajan sisällä, palautetaan myyjälle. Myyntituotot maksetaan heti myyntijakson päätyttyä.

Tästä pääset lukemaan verkkokaupan myyntiehdot.

 

Kysyttävää?

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi olla yhteydessä? Autamme mielellämme! 

team@fleasecondhand.com 

045 7875 7358