Yleiset ohjeet

All Inclusive -myyntijakso myymälässä

Teemme kaiken puolestasi - hinnoittelemme ja höyrytämme tuotteet, huolehdimme rekin esillepanosta ja siisteydestä koko myyntijakson ajan sekä täydennämme rekkiä päivittäin.

Sopiva määrä vaatteita viikon myyntijaksolle on noin kaksi suurempaa kassillista ja kahden viikon myynnille 3-4 kassillista. (Huomioithan, että jos tuot suosituksia ylittävän määrän tuotteita, emme tällöin voi taata, että kaikki tuotteesi ehtivät myyntiin). Voit tuoda myyntituotteet meille noin viikkoa ennen varauksesi alkamista ja hakea myymättä jääneet tuotteet viikon sisällä myyntijakson päätyttyä.

Tästä näet myyntiehdot ja lisäinfoa.

 

Basic-myyntijakso myymälässä

Myyntijakso sisältää henkarit, 20 hälytintä ja rekin, johon voit asetella vaatteet, kengät, laukut sekä asusteet. Voit tarvittaessa vuokrata lisää hälyttimiä 0,20 €/kpl. Pidämme huolta rekin perussiisteydestä päivittäin. Voit täyttää rekkiä milloin vain myyntijakson aikana. 

Voit tuoda tuotteesi ja asetella ne kauniisti esille Flean liikkeeseen myyntijaksosi ensimmäisenä aamuna tai edeltävänä iltana heti liikkeen sulkeuduttua. Varauksen viimeisenä päivänä voit hakea myymättä jääneet tuotteet ennen liikkeen sulkemisaikaa.

Tästä näet myyntiehdot ja lisäinfoa.

 

Myyntipaikan varaaminen

All Inclusive -varauksen voit tehdä sähköpostitse tai paikan päällä.

Basic-varauksen voit varata myös myymälässä tai Kirppari-Kallen kautta täältä. Varattuasi Basic-myyntijakson, voit hinnoitella myyntituotteet Kirppari-Kallen tililläsi. Hinnoiteltuasi ja tallennettuasi tuotteet voit tulla noutamaan valmiit hintalaput Fleasta tai tilata postitse suoraan kotiisi. Voit seurata reaaliajassa myyntiäsi Kirppari-Kallen sovelluksella.

Luethan myyntiehdot huolellisesti ennen varauksen tekoa.

  

Kysyttävää?

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi olla yhteydessä? Autamme mielellämme! 

team@fleasecondhand.com 

045 7875 7358